ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ПРОЕКТІВ ОСВІТНЬОГО ОБМІНУ МІЖ ЛУГАНСЬКОЮ ТА ЛЬВІВСЬКОЮ ОБЛАСТЯМИ




Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29 січня 2019 року № 70 оголошено конкурс з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких  виділяються кошти  з обласного бюджету.

Метою конкурсу є відбір та підтримка проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, що спрямовані на налагодження і поглиблення освітнього співробітництва, популяризацію та поширення досвіду в сфері освіти.

Конкурсні проекти подаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті облдержадміністрації (www.loga.gov.ua).

Адреса, за якою приймаються проекти та документи: вул. Вілєсова, 10 (2-й поверх, каб. 35), м. Сєвєродонецьк, Луганська область.

Вимоги до проектів визначено у Порядку проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету, затвердженому розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29 березня 2018 року № 251, зареєстрованим у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 30 березня 2018 року за № 26/1782.

Конкурс проводиться з 27 лютого до 13 березня 2019 року.