Агенти змін Луганщини!!!



Школа «Агенти змін» – це всеукраїнський освітній проект для підлітків, який має на меті сприяти саморозвитку дітей, їхньої проактивної участі у розвитку громад та побудові відповідального суспільства.

Школа проходить у Києві в чотири етапи (по три дні у березні, травні, жовтні та листопаді ц.р.). Для учасників передбачені домашні завдання та консультації в режимі онлайн.

1-й етап Школи відбувся для однієї з груп 17–20 березня 2019 року. У Пущій-Водиці на базі табору MANLAB.CAMP Міжнародного центру дитячої наукової творчості Національного центру «Мала академія наук України».

Луганську область представляла Охрименко Карина, учениця 8 класу загальноосвітньої школи    І- ІІІ  ступенів № 13 м. Лисичанська.

Програма заходу було дуже цікава, корисна та насичена. Протягом 3-х днів для учасників було проведено лекції на теми «Лідерство», «Менеджмент», «Проекти». Організовано арт-терапію – «Малюнок моєї мрії», розпис писанок. Дуже приємне враження залишила рефлексія «Братика» – де діти могли розповісти один одному, що саме важливе саме в їхньому житті.

Дякуючи організаторам І етапу школи, агенти змін змогли систематизувати та розширити можливості учасників, надихнути новими ідеями для реалізації своїх проектів!