Введено в експлуатацію ще один об’єкт «Великого будівництва» – КДНЗ «Ромашка» у с. Лиман



Найменші мешканці селища Лиман стали жителями нового дитячого садочка «Ромашка», добудованого в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Педагогічний колектив та майбутніх вихованців дитсадку привітав очільник області Сергій Гайдай: «Для Лиману це чудова подія. І, щоб там не говорили, але стрічки я збираю із задоволенням. Адже це нагадування про те, що ми побудували. Я перевіряю кожний об’єкт особисто, бо якість виконаних робіт – це головне!» – зазначив він.

У дитсадочку був добудований генераторний блок, повністю виконані роботи з утеплення та оздоблення зовнішніх стін, фасаду. Замінено віконні блоки та зовнішні дверні блоки, виконані роботи з капітального ремонту кімнат; проведено заміну системи опалення, електропроводки та освітлення в кімнатах та актовій залі; обладнаний харчоблок, тепла підлога в ігрових кімнатах. На подвір’ї закладу встановлено дитячі ігрові майданчики й альтанки. Проведено ландшафтний дизайн та озеленення території закладу.

Майбутні вихованці зворушливо зустріли гостей власними віршами: «Дитсадок наш новий хай довго існує! Лиманську малечу до життя готує!»

Сергій Гайдай оглянув приміщення та звернувся до директора Лиманського КДНЗ «Ромашка» Тетяни Бур’ян із запитанням чи є ще проблеми з облаштуванням садочку? З’ясувалось, що потрібен посуд, робоча техніка для кухарів та обладнання для пральні. Голова облдержадміністрації пообіцяв вирішити це питання до початку роботи закладу, до 1 листопада.

Довідково: Лиманський дитсадок «Ромашка» розрахований на 60 дітей середнього та старшого дошкільного віку з режимом повнотривалого перебування дітей (10,5 годин на день). Мова навчання: українська.

Для дітей буде організовано повноцінне гаряче харчування.