Випускниця опорної школи Новопсковської громади здобула на ЗНО з історії України двісті балів з двохсот можливих



Цьогоріч у зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 178 714 осіб. Серед них лише 49 учасників (0,027%)  отримали найвищий бал. З Луганської області таких тільки двоє – учні з Новопсковської громади та Рубіжного.

Дарина Бухова – випускниця  2020 року Новопсковського опорного закладу освіти була нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Також дівчина президент шкільної держави; багаторазовий учасник та переможець районних і обласних олімпіад, творчих конкурсів; делегат всеукраїнського з`їзду проактивної молоді «БУМ: будуй, удосконалюй, мотивуй»; активний член молодіжної ради при Новопсковській селищній раді; ініціативний учасник Моделі ООН в Луганській області та всеукраїнської імітаційної гри – моделювання дитячих виборів «Я обираю Президента України».

Високими результатами у вивченні історії дівчина завдячує вчительці вищої категорії, старшому вчителю Гапотченко Надії Іванівні, людині надвисокого професіоналізму, педагогічної майстерності, яка вже багато років навчає дітей, дуже відповідально ставиться до своєї справи і користується любов’ю та повагою учнів.