Вихованці Луганського обласного Кадетського корпусу взяли участь у УІІ Всеукраїнській спартакіаді військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.



Після дворічної перерви, яка була пов’язана з військовими діями та передислокацією навчального закладу на підконтрольну    українській    владі    територію   до   міста

Кремінної, команда кадетів Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» взяла участь у УІІ Всеукраїнській Спартакіаді військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, яка цьогоріч відбулась у м. Луцьку.

DSCN7011У змаганнях взяли участь 21 команда з усіх областей України та

м. Києва. Наші хлопці були єдиними представниками з зони проведення АТО. Під час відкриття Спартакіади начальник Луганського обласного ліцею полковник Валерій Ємбаков вручив учасникам та організаторам змагань Державний Прапор України, який знаходився на легендарному 29 блокпості, та передав побажання воїнів майбутнім захисникам України чесної боротьби та звитяги у змаганнях.

Ліцеїсти під час знаходження у м. Луцьку не тільки взяли участь у змаганнях, але й познайомились з вихованцями  інших ліцеїв, відвідали культурні та історичні міста Волині.