Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»



16-18 березня 2017 року відбулася головна подія освітньої галузі УкраїниВосьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва. Цього року у виставці взяли участь 785 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу. Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на Восьмій Міжнародній виставці представив педагогічний колектив РНРЦ «Кришталик», де багато уваги було приділено питанням забезпечення психологічного супроводу, соціально-психологічним та педагогічним технологіям підтримки дітей і дорослих в умовах кризової ситуації.

Родзинкою виставкової експозиції стали банери освітніх закладів, які одразу привернули до себе увагу відвідувачів. Наш заклад на банері представляв узагальнюючу роботу за темою: «Здоров’язбережування в сучасному освітньому середовищі в умовах Рубіжанського навчально-реабілітаційного центру «Кришталик». Директор РНРЦ «Кришталик» Н.А. Колодна в рамках цієї виставки виступила на засіданні круглого столу та презентувала роботу усього закладу. Успішний виступ на Восьмій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» став можливим завдяки наполегливій праці та самовідданості усіх педагогів.

Результатом участі у конкурсі стало отримання почесної нагороди – Золотої медалі у номінації «Корекційно-розвивальні технології в освіті дітей і молоді з особливими освітніми потребами».