Всеукраїнська літня фізико-математична школа



З 17 до 22 червня 2017 р. у м. Київ Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Українським фізико-математичним ліцеєм Київського національного університету імені Тараса Шевченка провів Всеукраїнську літню фізико-математичну школу для учнів 7-8 класів. З багатьох регіонів України приїхали діти підвищити свій рівень знань. Луганщину представляв вихованець Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді – Коган Данило (м. Рубіжне).

Учні прослухали курс лекцій, працювали над важкими завданнями на практичних заняттях, спілкувалися з однолітками, відвідали цікаві навчально-тематичні екскурсії (національний музей народної архітектури та побуту України с. Пирогово, Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

Також для учнів літньої фізико-математичної школи провели пробні іспити і співбесіди для вступу до фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Сподіваємося, що кожен із школярів повіз додому не тільки формальний доказ участі у літній школі МАН − сертифікат, а й інтелектуальний – набуте вміння мислити, як науковець, і вирішувати задачі підвищеної складності.