Всеукраїнська серпнева конференція “Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи”



19 серпня 2019 року в місті Києві відбулася Всеукраїнська серпнева конференція “Нова українська школа: виклики та перспективи освітньої реформи” – традиційний освітянський форум за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та міністра освіти і науки Лілії Гриневич.

Програмою заходів були передбачені дискусії щодо майбутнього реформування української освіти, а також різнопланові панелі: про результати першого року НУШ та підготовку до 2019/2020 навчального року, стандарт базової середньої освіти НУШ, педагогіку партнерства, інклюзію, фінансування освіти, розвиток професійної та педагогічної освіти тощо, а також проведення  виставки обладнання та навчальних матеріалів.

У заходах взяла участь делегація освітян Луганщини на чолі з директором Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Стецюком.

Приємним сюрпризом стало нагородження колективів Департаменту та Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти подяками Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток освіти і науки України.

Особисто Лілія Гриневич також вручила почесні грамоти та подяки Міністерства освіти і науки України Бондар Любові Олександрівні, методисту ЛОІППО, Літвінчук Наталії Вікторівні, вчителю початкових класів Сватівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сватівської районної ради Луганської області, Дороховій Вірі Валеріївні, вчителю початкових класів Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рубіжанської міської ради Луганської області.

Щиро вітаємо наших колег та зичимо подальших успіхів на освітянській ниві!  

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/