Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у ВПУ №92



11Бібліотека ВПУ №92 другий рік є учасником всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Місячник пройшов під гаслом «Українська книга – сучасному читачеві».

Проведено багато різних заходів: засідання літературній світлиці («Осінь життя»), виховні години(«День звільнення України від нацистських загарбників», «Книга – вікно в інший світ»), презентації («Унікальних книг» та книги «Береги фронтової слави»), книжкові виставки («Зупинись на хвилинку і візьми почитати новинку», «Роки, обпалені війною») , головною дійовою особою була книга, написана українською мовою.

Напередодні місячника бібліотека ВПУ №92 отримала в дар 18 книг видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». 14 новинок знайшли своїх читачів.

Людська осінь, як природа, буває різною. В одних вона розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії.

Звільнення України від фашистських загарбників почалося з нашої Луганської області. Учні з увагою прослухали розповіді Корешкової Н.Н. і Скрипника Г.О. про героїв «Молодої гвардії» та про наших героїв – земляків, які брали участь у форсуванні Дніпра.