Всеукраїнський семінар обласних координаторів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня»



Для викладачів-координаторів з різних регіонів України стало приємною традицією кожного року збиратися в живописному карпатському містечку Яремче Івано-Франківської області, з метою поглиблення співпраці та аналізу результатів Всеукраїнського фізичного конкурсу «Левеня» під час Всеукраїнського семінару координаторів.

 Цього року семінар проходив з 3 по 8 липня. До програми входило  підбиття підсумків конкурсу «Левеня-2018», обговорення нагальних проблем, неформальне спілкування з колегами та організаторами конкурсу, прогулянки карпатськими лісами, екскурсії до джерел культури Гуцульщини.

Близько 70 представників з різних куточків України зустрілися, щоб обмінятися досвідом організації конкурсу, здійснити підбір нових задач,  поділитися успіхами.

Луганську область на семінарі представляла Тетяна Бурмістренко, координатор Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня” у місті Сєвєродонецьк.  

Відкрив семінар  Борис Кремінський, головний науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти, доктор педагогічних наук, заслужений учитель України.

На засіданнях  зі звітами щодо організації конкурсу на місцях виступили представники всіх областей.  Під час роботи в группах обласні координатори опрацювали задачі, подані до оргкомітету. Учасники семінару також ознайомились з новими методичними доробками з фізики, які представили відомий автор підручників з фізики Божинова Ф.Я.  та автор зошитів практичних та лабораторних робіт Гудзь В.В.

Окрім того учасники семінару мали можливість помилуватись красою Карпатських гір та трохи відпочити.

Карпати привітно приймали педагогів-фізиків, які впродовж року активно залучали учнів до інтелектуальних змагань «Левеня».

Попереду новий навчальний рік, координатори з новими силами та енергією будуть сприяти участі дітей у конкурсі, тим самим забезпечувати розквіт освіти в Україні.