Всеукраїнський тиждень англійської мови у ВПУ № 92 м. Сєвєродонецька



У другій декаді грудня з 12.12.2016р. по 18.12.2016 р.  колектив Вищого професійного училища № 92 м. Сєвєродонецька долучився до проведення всеукраїнського  Тижня  англійської мови, присвяченого Року англійської мови в Україні. Заходи були спрямовані на популяризацію вивчення  англійської мови.

Тиждень англійської мови розпочався з театральної вечірки для учнів другого курсу, присвяченої пам’яті видатного поета і драматурга Вільяма Шекспіра. Учні дізналися про  цікаві  факти із життя видатного англійця.

Наступного дня у кав’ярні для групи 1-3 було проведено відкритий урок на тему «English meals», де учні мали змогу ближче познайомитися з англійською культурою прийому їжі та знаменитою церемонією чаювання під англійську класичну музику. Молодь дізналася про різноманіття англійських страв, які британці зазвичай вживають під час сніданку, за ланчем, чаюванням або вечерею.

14 грудня відбувся конкурс читців віршів англійською мовою серед учнів 1-3 курсів, де учасники декламували сонети Шекспіра, уривки з  поезії Джорджа Байрона, твір Фулка Гревіля. 

Під час вікторини серед знавців англійської мови «Do you know Britain?», яка відбулася наступного дня, учні змагалися у знанні географії Великобританії.

Закінчився Тиждень англійської мови відеолекторієм та переглядом англійських фільмів: «Король говорить», «Сталева леді», «Молода Вікторія».