Відбувся семінар-практикум керівників та головних бухгалтерів закладів освіти обласної комунальної власності.



08 грудня 2017 року  на базі комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» відбувся семінар-практикум керівників та головних бухгалтерів закладів освіти обласної комунальної власності. На семінарі були розглянуті та обговорені важливі питання в галузі освіти.

Юрій Стецюк, директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, зосередив увагу на впровадженні норм Закону України «Про освіту» та реалізації І етапу плану заходів Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки.

В ході семінару були розглянуті питання:

  • про порядок оформлення документів для виїзду за кордон вихованців шкіл-інтернатів;
  • про дистанційне розрахункове обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт Казначейства – Казначейство»;
  • підготовка до здачі річної фінансової та бухгалтерської звітності;
  • про затвердження програмно-цільового методу складання та виконання місцевих бюджетів у 2018 році.

Семінар-практикум пройшов у діловій, конструктивній обстановці. За підсумками роботи директором Департаменту надані протокольні доручення щодо впровадження норм Закону України «Про освіту» та ведення бухгалтерського обліку в закладах освіти обласної комунальної власності відповідно до норм чинного законодавства.