Відбулася додаткова сесія ЗНО з математики



Сьогодні, 7 липня 2021 року, відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики.

Для проведення ЗНО з математики під час додаткової сесії залучено 27 педагогічних працівників, які виконували обов’язки персоналу пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Всі вони пройшли навчання та інструктаж.

Пропуск учасників до пункту проведення ЗНО розпочався о 09.50 та продовжувався до 10.50. Під час пропуску медичний працівник проводив термометрію та візуальний огляд учасників на предмет виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Жодного учасника з ознаками ГРЗ не виявлено.

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з математики під час додаткової сесії зареєструвалось 119 учасників, з них 62 особи взяли безпосередню участь у тестуванні, що складає 52,1% від загальної кількості зареєстрованих.

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 07.07.2021 року № 118 під час технологічної перерви здійснювався загальний контроль із використанням спеціальних приладів (металодетекторів) за дотриманням абітурієнтами вимоги щодо заборони мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, засоби, що становлять загрозу особистій безпеці учасників ЗНО.

Сертифікаційна робота рівня стандарту складалася з 28 завдань різних форм, на виконання яких було відведено 150 хвилин. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту рівня стандарту, дорівнює 50 балам.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з математики профільного рівня в 2021 році складався з 34 завдань різних форм, на виконання яких учасникам було відведено 210 хвилин. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 67 балам.

8 липня 2021 року продовжиться додаткова сесія ЗНО тестуванням з фізики, для участі в якому зареєструвалися 20 учасників.