Відбулася нарада Департаменту освіти і науки облдержадміністрації з керівниками відділів (управлінь) освіти міських рад, райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад



16 листопада  2017  року  об  11.00 у Департаменті освіти і науки відбулася нарада керівників відділів освіти міських рад та райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад. На нараді були розглянуті та обговорені важливі питання сьогодення в освіті.

Стецюк Ю.В., директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації розповів про умови підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання в закладах освіти у 2018 році.

Ткачова Т.М., заступник директора департаменту – начальник управління      освіти та науки звернула увагу на впровадження норм Закону України «Про освіту».

Сагіна Н.С., начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти проінформувала присутніх про стан виконання Наказу МОН № 1021 від 13.07. 2017  «Про організаційні питання запровадження Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах І ступеня».

Цимбал І.І., ректор Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ґрунтовно та змістовно розповіла про організацію курсів підвищення кваліфікації вчителів, які з 1 вересня 2018 року почнуть працювати в 1-х класах та деяких питань нового закону «Про освіту».

Полстяний О.Ю., начальник відділу державного нагляду в будівництві, за об’єктами котлонагляду та підйомними спорудами ГУ Держпраці у Луганській області та Мурзенко О.М., завідуючий сектору фонду соціального страхування у м. Сєвєродонецьк висвітлили питання   створення безпечних умов праці під час проведення будівельних робіт в закладах освіти.

Ковальов С.О., менеджер ТОВ «Розумники Холдінг» та Даниліна Т.В., вчитель-тренер ТОВ видавництва «Розумники» ознайомили присутніх з інтерактивними цифровими освітніми ресурсами та сучасними мультимедійними технологіями у навчанні «Сучасні рішення для освіти 2017/2018 н.р компанії «Розумники».