Відбулася нарада з керівниками відділів (управлінь) освіти міських рад та райдержадміністрацій, сільських та селищних рад ОТГ



09 липня 2019 року директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністраціїї Юрій Стецюк провів нараду з керівниками відділів (управлінь) освіти міських рад та райдержадміністрацій, сільських та селищних рад ОТГ з питання «Впровадження реформи Нової української школи у сфері освіти».

У заході також взяли участь начальник відділу дошкільної, інклюзивної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Наталія Сагіна, начальник відділу професійної (професійно – технічної) освіти та  координації діяльності закладів вищої освіти Департаменту освіти і науки Тетяна Поскрякова, начальник відділу аналітичної та планово-економічної роботи Департаменту освіти і науки Микита Чеботарьов, головні спеціалісти відділу дошкільної, інклюзивної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Олена Кутєпова та Юлія Шаульська.

На нараді були розглянуті та обговорені важливі питання в галузі освіти.

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк  розповів присутнім про хід впровадження реформи «Нова українська школа». У своєму виступі директор Департаменту зосередив увагу учасників наради на підвищенні якості організації освітнього процесу та створенні безпечних і комфортних умов для навчання дітей, наголосивши на особливому значенні даного питання.

Про результати ЗНО випускниками закладів загальної середньої освіти та отримання документів про освіту доповіла Олена Кутєпова.

Тетяна Поскрякова висвітлила питання роботи освітніх центрів «Донбас-Україна».

Керівники відділів (управлінь) освіти міських  рад та райдержадміністрацій, сільських та селищних рад ОТГ доповіли про підготовку закладів освіти до нового навчального року.

Всі питання наради були розглянуті та обговорені в плідній співпраці. 

Більше фото: https://www.facebook.com/osvitaloda/