Відбулася нарада з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності



09 грудня 2021 року відбулася нарада Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації з керівниками закладів освіти обласної комунальної власності з питань функціонування освітньої галузі на території Луганської області.

Розпочинаючи нараду директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк підкреслив, що питання активного реформування галузі освіти потребують виважених та чітких дій. Директор Департаменту проінформував присутніх про особливості закінчення 2021 року та підвищення якості освітнього процесу, наголосивши на особливому значенні даного питання.        

Питання щодо соціального захисту дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів освіти обласної комунальної власності висвітлив Василь М’ягкоход,  начальник  відділу позашкільної, спеціальної освіти, закладів  та установ обласної комунальної власності.

Про результати перевірок стану утримання дітей, влаштованих на цілодобове перебування до закладів освіти обласної комунальної власності, доповіла Наталія Жукова, головний спеціаліст відділу позашкільної, спеціальної освіти, закладів  та установ обласної комунальної власності.          

Про дотримання фінансово-бюджетної дисципліни закладами обласної комунальної власності, доповіла Марина Муляр,  начальник  планово-економічного відділу управління ресурсного забезпечення та аналізу економічної діяльності.

Юлія Демент, начальник відділу по централізованому господарчому обслуговуванню  закладів освіти обласної комунальної власності, зосередила увагу керівників про організацію науково-технічного опрацювання документів для формування справ національного архівного фонду та підготовка пакетів документів щодо своєчасного списання майна, коли воно непридатне для використання.

Всі питання наради були розглянуті та обговорені в плідній співпраці з керівниками закладів освіти обласного підпорядкування та співробітниками Департаменту.

За підсумками наради директором Департаменту надані протокольні доручення щодо особливостей організації освітнього процесу в закладах освіти обласної комунальної власності.