Відбулося засідання обласного штабу з підготовки та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)



13 лютого 2019 року на базі Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства відбулося засідання з підготовки та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Про виконання нормативних документів, що регламентують процес організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році доповів Василь М’ягкоход начальник  відділу позашкільної освіти, виховання та інтернатних закладів Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, секретар штабу

Директор Луганського обласного центру дитячо-юнацького туризму і краєзнавства Тетяна Сідєльнікова на розгляд членів штабу винесла проект Програми та проекту Умов проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році. Зазначила, що цьогоріч планом роботи центру передбачені заходи з підготовки таборової старшини, щоб наметовий табір ІІ-го (обласного) етапу гри був проведений на достойному рівні. Програмою ІІ (обласного) етапу гри передбачено залучення до організації та проведення заходу Національної гвардії України, Луганського обласного військового комісаріату, ведучих спортсменів, творчих колективів Луганщини та ін.

Про співпрацю у організації та проведенні ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році розповів Юрій Луговий, заступник начальника КЗ «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

Лариса Махура, заступник голови Кремінської районної державної адміністрації Луганської області доповіла про можливості організації та проведення ІІ (обласного) етапу гри на території Кремінського району.

Про участь Луганського обласного військового комісаріату у організації та проведенні ІІ (обласного) етапу гри до відома присутніх довела Дрожжина Вероніка, спеціаліст відділу комплектування та призову Луганського обласного військового комісаріату.

Члени штабу долучилися до обговорення основних питаннь з організації та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2019 році та висловили пропозиції до програми заходу. Було прийнято рішення провести наметове таборування ІІ (обласного) етапу гри з 1 по 5 червня 2019 року.