Відбулося ЗНО з географії



У понеділок 12 червня 2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

1097 учасників, які виявили бажання складати зовнішнє незалежне оцінювання з географії були запрошені до пунктів проведення ЗНО м. Сєвєродонецька. Але складати тести з географії з’явилися 995 учасників, тому явка склала 90,7%.

У м. Сєвєродонецьку були підготовлені відповідно до вимог УЦОЯО 75 аудиторій на 4 пунктах проведення ЗНО. До роботи на пунктах були залучені 185 педагогічних працівників.

Для виконання тестових завдань учасникам було відведено 150 хвилин. Правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, учасники зможуть отримати 92 бали.

На жаль, під час проведення технологічної перерви було зафіксовано порушення учасником процедури проведення ЗНО. За допомогою металошукача було виявлено у учасника мобільний телефон. Зважаючи на це, роботу порушника було припинено, його результати будуть анульовані.

До кінця основної сесії ЗНО залишилося дуже мало часу. Попереду залишилося лише ЗНО з фізики (14 червня) та хімії (16 червня). Пункти проведення ЗНО з цих предметів будуть працювати тільки у м. Сєвєродонецьку.