Відбулося ЗНО з російської мови



У вівторок 6 червня 2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання знань випускників шкіл з російської мови, результати якого зараховуватимуться як вступний тест для бажаючих вступати до ВНЗ у 2017 році, а також за бажанням випускника, як державна підсумкова атестація з шкільного курсу. Учасникам ЗНО потрібно було опрацювати тестові завдання та виконати завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю у межах 150 хвилин.

Пункт проведення зовнішнього незалежного оцінювання з російської мови працював лише у місті Сєвєродонецьку, який прийняв усіх випускників Луганщини, що виявили бажання скласти ЗНО з цього предмету.

У ЗНО з російської мови взяли участь 130 випускників. Явка на пункт проведення ЗНО склала 82,80 %. Для забезпечення якісного проведення ЗНО з російської мови було залучено 29 педагогічних працівників. Жодних порушень щодо процедури проведення ЗНО в цей день не було зафіксовано.

Наступне тестування з біології відбудеться 8 червня 2017 року у містах Сєвєродонецьку та Старобільську, де будуть працювати 6 пунктів проведення ЗНО.