Відбулося ЗНО з хімії



14 червня 2017 року відбулося останнє зовнішнє незалежне оцінювання основної сесії. В ній брали участь ті учасники, які виявили бажання спробувати міцність своїх знань з хімії.

У м. Сєвєродонецьку працювали 30 аудиторій на базі двох пунктів проведення ЗНО з хімії. Для забезпечення їх якісної роботи було залучено 76 педагогічних працівників.

З 444 запрошених учасників на пункти проведення ЗНО з хімії з’явилися 390 осіб, тому явка склала 87,84%. Максимальна кількість тестових балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 80 балам. Для роботи з тестовими завданнями учасникам було запропоновано 150 хвилин. Жодних порушень щодо проходження зовнішнього незалежного оцінювання з хімії не було зафіксовано.

Учасникам залишається лише дочекатися оголошення офіційних результатів та подати сертифікати разом з іншими документами до вищих навчальних закладів.

Нагадуємо, що попереду ще буде відбуватися додаткова сесія ЗНО для тих учасників, які з об’єктивних причин не змогли взяти участь у основній сесії. Додаткова сесія стартує з 3 липня та буде продовжуватися до 12 липня, Пункт проведення ЗНО додаткової сесії буде працювати у СЗШ № 4 м. Сєвєродонецька.