Відбулося тестування з біології



Сьогодні, 13 липня 2021 року, відбулася додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з біології.

Для проведення ЗНО з біології під час додаткової сесії залучено 12 педагогічних працівників, які виконували обов’язки персоналу пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Всі вони пройшли навчання та інструктаж.

Пропуск учасників до пункту проведення ЗНО розпочався о 09.50 та продовжувався до 10.50. Під час пропуску медичний працівник проводив термометрію та візуальний огляд учасників на предмет виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Жодного учасника з ознаками ГРЗ не виявлено.

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні з біології під час додаткової сесії зареєструвалось 49 учасників, з них 28 осіб взяли безпосередню участь у тестуванні, що складає 57,1% від загальної кількості зареєстрованих.

Відповідно до листа Українського центру оцінювання якості освіти від 13.07.2021 року № 02-20-13/1434 під час технологічної перерви загальний контроль із використанням спеціальних приладів (металодетекторів) не здійснювався.

Тест з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 82 балам.

14 липня 2021 року додаткова сесія ЗНО завершується тестуванням з географії, для участі в якому зареєструвалися 35 учасників.