«Відкрита політика» в Лисичанській багатопрофільній гімназії



Лисичанська багатопрофільна гімназія – один із найкращих загальноосвітніх закладів області, знаний високими результатами навчання випускників та професійними  досягненнями педагогів.

5 вересня 2017 року в рамках поїздки до Луганської області навчальний заклад відвідали керівник ГО «Фонд «Відкрита політика», канд. істор. наук Ірина Анатоліївна Жданова та координатор програм Фонду «Відкрита політика» Ірина Анатоліївна Загородня.

Історія гімназії, організація навчально-виховного процесу, експериментальна діяльність педагогічного колективу, результатом  яких стала модель авторської школи директора Лисичанської багатопрофільної гімназії Світлани Василівни Бєлухи справили неабияке враження на гостей, адже «Відкрита політика» опікується, серед іншого,  популяризацією наукових знань в суспільстві, вихованням особистості, в якій гармонійно поєднується потяг до знань з готовністю до взаємопідтримки і взаємодопомоги, до волонтерської роботи. Спільною мовою взаєморозуміння та надії на співпрацю говорили адміністрація школи і гості про якісну освіту, плекання особистості, підтримку обдарованості  кожної дитини.

«Візит  ГО «Фонд «Відкрита політика» може стати початком цікавої та плідної співпраці», – спільна думка учасників зустрічі.