Відкритий обласний турнір з плавання!



10-11 лютого у м. Слов’янську на базі комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчого комплексу м. Слов’янська» проводився Відкритий обласний турнір з плавання на призи Героя України, заслуженого майстра спорту України Віктора Смирнова серед дітей з вадами зору, слуху, ураженням опорно-рухового апарату. У змаганнях брали участь команди близько 10 областей України. Від Луганської області виступили 8 спортсменів і завоювали 11 золотих медалей.

Ми з гордістю маємо відмітити, що одним із призерів є учень 8-Б класу Кремінської обласної спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Нікітченко Олександр!

З жовтня 2017року в складі групи учнів з ураженнями опорно-рухового апарату він відвідує секцію плавання на базі обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінній під керівництвом тренерів Луганської обласної ДЮСШ для дітей з інвалідністю Ганусенко О.А. та Можаєвої Н.О. За такий короткий термін Сашко доклав великих зусиль, проявив наполегливість, витримку. І, як результат, на дистанції 50 м на спині хлопець зайняв І місце і приніс збірній команді Луганської області одну із золотих медалей.

Вітаємо переможця!!!