Відкритий чемпіонат України з плавання серед спортсменів з інвалідністю!



З 16 по 19 березня 2018 року учні Кремінської обласної спеціальної школи-інтернату Поліщук Ганна, Куценко Роман, Нікітченко Олександр та Низова Марина у складі команди плавців комунального закладу «Луганська обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів» відвідали м. Львів з метою участі у Відкритому чемпіонаті з плавання серед спортсменів з інвалідністю.

У чемпіонаті брали участь спортсмени з 10 областей України. За два дні змагань команда завоювала 24 медалі, з них 6 отримали наші учні: Нікітченко О. – золото і срібло, Низова М. – срібло і бронза, Поліщук Г. – золото, Куценко Р. – срібло. Діти були в захваті від змагань, пам’ятних подарунків, екскурсії містом.

Вихованці школи-інтернату вдячні директору комунального закладу  «Луганський обласний центр з фізичної культури і спорту для інвалідів «Інваспорт» Кравченку Ю.Ю., директору комунального закладу «Луганська обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів»  Рибальченку С.А.,    а також тренерам команди Ганусенко О.О. та Можаєвій Н.О. за надану можливість взяти участь у змаганнях високого рівня.

Вітаємо переможців!