Відкриття навчальної майстерні перукарів у м. Рубіжному



20.10.2017 року відбулася значна подія для успішного формування та подальшого вдосконалення професійних навичок учнів Відокремленого підрозділу «Регіональний центр професійної освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» – майбутніх перукарів, манікюрників, педикюрників. У Рубіжанському відділенні закладу урочисто було відкрито сучасну навчальну майстерню перукарів!

У заходах узяли участь директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Стецюк Юрій Вікторович та начальник відділу професійної освіти та науки Департаменту Поскрякова Тетяна Миколаївна, які щиро привітали педагогів та учнів з відкриттям перукарської майстерні та побажали натхнення, творчих звершень, наполегливості в опануванні професією.

Гостей свята зустрічали учениці Школи дизайну одягу «Fashion», наші юні та амбітні кравчині у стилізованих костюмах та сукнях, зачіски для яких були зроблені ученицями Регіонального центру професійної освіти, які навчаються за професією «Перукар (Перукар-модельєр). Манікюрник. Педикюрник».

Стецюк Ю.В. та директор навчального закладу Курило М.С. урочисто перерізали червону стрічку, символічно відкривши шлях майбутнім перукарям у світ професійної майстерності, краси та моди!