Відпочинок на узбережжі Чорного моря



10 учнів Лозно-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі делегації учнів Луганської області на запрошення  Херсонської обласної  державної адміністрації відпочили на узбережжі Чорного  моря у таборі «Крилатий». Табір розташований на морському узбережжі  у  санаторно-курортній зоні, що за 8 км від причорноморського міста-курорту Скадовськ та   берега Джарилгацької затоки Чорного моря. 

Відпочинок у таборі «Крилатий»  видався на славу! Тут  кожен день проходив під певним гаслом: день сміху, день чудес і т.ін. та був  насичений творчістю, пригодами і новими враженнями. Для дітей організовувалися тематичні заходи, фестивалі, спортивні змагання, турніри, кіноперегляди, щоденні шоу-програми, дискотеки.  Діти відвідували гуртки малювання та шиття, купалися в морі, брали участь у різноманітних розважальних  заходах. У вокальних та хореографічних жанрах виступали Гапонов Кирило, Гапонова Аліна, Пузанков Ілля, Кондратенко Анастасія, Іщук Юлія, Ліннік Ольга та Моргунова Тетяна. У дітей залишилися яскраві враження  про  відпочинок та нових друзів.

У таборі добре облаштований побут, все зручно і нічого зайвого. Ми вдячні   вихователям,  вожатим,  кухарям, всім працівникам, а також  велике спасибі керівнику закладу, який вміло, сучасно, компетентно та толерантно керує закладом.  Ці 10 днів, які ми провели в таборі, були просто надзвичайні.

Батьки, діти, керівник групи вдячні Департаменту освіти та науки, що надали нам таку можливість відпочити в таборі «Крилатий» Херсонської області,  селищному голові Проценку І.П. за організацію підвезення дітей до міста Сватове.