Відпочинок у зимовому таборі на Львівщині



Чудовим подарунком до Старого Нового року  для  дітей області став відпочинок в зимовому таборі на Львівщині, що був організований у рамках реалізації спільної програми «Змінимо країну разом» за підтримки асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» Львівської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації, за фінансової підтримки корпорації КРТ.

З 11.01.2017 по 14.01.2018 року 22 учня Луганської області відпочивали в мальовничому куточку селища Брюховичи, Шевченківського району міста Львова. До складу групи увійшли діти з 9 до 12 років міст Лисичанська, Рубіжного та Сєвєродонецька.

Програма табору була дуже  насиченою та різноманітною, тож нудьгувати не довелося. Кожного дня для дітей організовувалися ранкові зарядки на свіжому повітрі, майстер класи, екскурсії,  конкурси, ігри та дискотеки.  Перший день запам’ятався теплим прийомом та цікавими знайомствами.  На майстер класі діти виготовили різдвяні прикраси з фетру. Голкою працювали  з задоволенням і дівчата и хлопці. Тут і почалися  перші знайомства, адже спільна справа зближує.

Другого дня на дітей чекала насичена програма у Львові. Спершу екскурсія містом на «Чудо поїзді», відвідування музею зброї «Арсенал», потім надзвичайно тепла та гостинна зустріч у Львівській обласній раді, де діти мали змогу поколядувати спільно з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та переглянути виступ Галицького камерного хору.

Третій день відрізнився особливо цікавими табірними заходами. Спочатку діти відчули себе справжніми модельєрами, створюючи ковпачки для вечірньої дискотеки, взяли участь у танцювальному батлі  і подивилися надзвичайно видовищний вертеп від Львівської дитячої залізниці. Найважливішим моментом цього дня стало нагородження конкурсу “Зірка КРТ”. Учні нашої делегації отримали 3 кубки “Зірка КРТ”, 4 дипломи та 5 подарункових наборів шоколаду. Команду від нашої області визнали найдружнішою.

Останнього дня на дітей чекав смачний майстер клас з прикрашання печива. Діти с задоволенням з’їли шедеври, створені своїми руками. Також організатори приготували для нас прогулянку старою частиною Львова. Діти Луганщини мали змогу  насолодитися архітектурою та неповторною атмосферою, яка панує у Львові на  різдвяні свята.

Чотири дні пролетіли, як одна мить. Як же не хотілося прощатися з табором та новими друзями.

Відпочинок  в зимовому таборі на Львівщині не тільки зміцнив здоров’я дітей, а ще й подарував безліч яскравих емоцій і заряд  позитивної енергії, які так знадобляться  їм у  другому навчальному семестрі.