Візит заступника міністра юстиції України Олени Сукманової до військового ліцею



В рамках проекту «Від Мрії до мрії» до комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» завітали перший заступник міністра юстиції України Олена Сукманова, начальник Головного територіального управління юстиції у Луганській області Тетяна Філатова та учні шкіл Кремінського району.

Гості ознайомились з умовами навчання ліцеїстів та подивились генеральну репетицію урочистих заходів, які відбудуться у ліцеї 20 квітня. Під час вітального слова Олена Сукманова подякувала за добрий стройовий вишкіл ліцеїстів та висловила впевненість, що ліцеїсти і школярі стануть достойними громадянами України.

Далі ліцеїсти продемонстрували презентацію «Луганський військовий ліцей – сучасний заклад освіти України», після чого відбулось неформальне спілкування ліцеїстів зі школярами. Кожний висловлював свої думки про власні мрії та шляхи їх досягнення. Наприкінці зустрічі Олена Сукманова та Тетяна Філатова вручили начальнику ліцею полковнику Валерію Ємбакову.