Візит Першого заступника Голови Верховної Ради України Ірини Геращенко до Луганського кадетського корпусу



13 січня 2017 року комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» в ході своєї робочої поїздки по Луганській області відвідала Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

У зустрічі з колективом закладу освіти обласної комунальної власності також взяли участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації  Юрій Гарбуз, заступники голови Юрій Клименко та Ольга Лішик,  директор Департаменту освіти і науки Юрій Стецюк.

Ірина Геращенко ознайомилась із навчально-матеріальною базою навчального закладу, ходом реконструкції приміщень, де будуть розміщені ліцеїсти, та будівництвом військово-спортивних об’єктів, введення яких в експлуатацію заплановано на весну 2017 року.

Перший заступник Голови Верховної Ради України також поспілкувалась з офіцерами та вчителями, побажала успіхів у роботі та висловила впевненість, що навчальний заклад і надалі виховуватиме майбутніх захисників України справжніми патріотами нашої держави.

Начальник Кадетського корпусу полковник Валерій Ємбаков доповів про перспективний план розвитку ліцею, наголосивши на  політичній важливості існування навчального закладу з військово-професійною спрямованістю навчання та виховання в зоні проведення антитерористичної операції.

Ірина Геращенко подякувала колективу ліцею за сумлінну працю та подарувала комплект художньої літератури для ліцейської бібліотеки.