Військові ліцеїсти започаткували нову традицію



Свято Збройних сил України є одним з найважливіших для офіцерів, педагогів та вихованців Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії». Тому не дивно, що начальником ліцею полковником Валерієм Ємбаковим в цьому році на річницю відкриття новозбудованого спортивного комплексу було організовано та проведено турнір на Кубок військового ліцею знастільного тенісу, присвяченого Дню Збройних сил України, в якому взяли участь команди ліцеїв та шкіл міста Кремінної.

Ще однією важливою подією свята стало те,що під час відкриття змагань разом з Державним Прапором України було піднято Прапор Військово-Морських сил України на підтримку наших моряків, захоплених російськими військовими у нейтральних водах Чорного моря. 

Турнір видався цікавим та напруженим, а перемогу здобула команда військового ліцею, посилена дівчатами зі спортивного ліцею. При нагородженні переможців начальник ліцею полковник Валерій Ємбаков наголосив, що тепер цей турнір стане традиційним та буде проводитись щорічно у грудні місяці.

На урочистому відкритті турніру були присутні керівники Кремінської райдержадміністрації та районної ради Наталя Чехута та Володимир Прокопенко, а почесним гостем турніру став Герой України, командир гірсько-штурмової бригади, яка боронить нашу землю від російських загарбників, полковник Василь Зубанич.