Військові ліцеїсти приєднались до Культурно-мистецької акції «Пліч-о-пліч»



В гості до ліцеїстів завітала відома українська співачка, телеведуча, громадський діяч, волонтер та радник Міністра культури України, заслужена артистка України Анжеліка Рудницька.

Разом з нею у творчій зустрічі, яка вилилась у дуже емоційний та зворушливий концерт,  прийняли участь популярний естрадний співак, актор та волонтер Андрій Кравчук, більш відомий як El Кравчук, оперна співачка, володарка титулу «Жінка року», Посол Миру Олена Гончарук, солістка гурту «Врода» Ольга Нестеренко, композитор, співак, відомий волонтер Борис Севастьянов.

Це вже другий приїзд Анжеліки Рудницької до військового ліцею у Кременну за останні 3 роки.

Ліцеїсти, педагоги, весь персонал навчального закладу не тільки слухали зворушливі українські пісні, але й підспівували виконавцям.

А потім вокальний ансамбль ліцеїстів подарував гостям свою пісню, яка викликала позитивні емоції у всіх  присутніх. Завершилась зустріч спільним виконанням самої відомої української пісні «Червона Рута».

Начальник ліцею полковник Валерій Ємбаков наприкінці зустрічи наголосив, що такі заходи є дуже вагомим аргументом у справі доказу єдності усього українського народу перед сучасною загрозою незалежності та територіальній цілісності України.