Вітання директора Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрія Стецюка з початком 2018-2019 навчального року та Днем знань



Дорогі учні, шановні освітяни, батьки!
 
Сердечно вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань. Це свято урочисте та хвилююче для всіх дітей та дорослих, адже воно символізує нові починання та прагнення до змін. А цей навчальний рік є особливим для всіх, хто вчиться та вчить, адже він дав старт Новій українській школі.
Надзвичайно важливим є сьогоднішній день для 5750 першокласників Луганщини, перед якими відкриває двері у дивовижний світ знань оновлена українська школа. Знаковим він буде і для тих юнаків та дівчат, які розпочнуть своє навчання у закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти.
Впевнений, що кожний з вас зуміє розкрити свої здібності, таланти і чесноти, втілити мрії у життя. Переконаний, що ваші серця завжди будуть сповнені щирої любові до рідної землі, а набуті знання й уміння ви вміло застосуєте на благо української держави.
Найщиріщі привітання та вдячність освітянам Луганщини. Ваша професія вимагає особливого дару і покликання, великої відповідальності і віри. Від ваших зусиль залежить успіх Нової української школи, завтрашній день нашої Батьківщини.
Давайте зробимо цей навчальний рік роком нових можливостей, партнерства і творчого зростання.
Бажаю всім міцного здоров’я, добра, щедрої долі, невичерпної жаги до знань, миру та злагоди!