Вітаємо з перемогою в конкурсі!



З метою сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки; долучення підростаючого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу шляхом вивчення історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини Культурно-просвітницький центр «Sweetart – Знання» за підтримки Полтавської та Чернівецької обласних державних адміністрацій проводив у 2017 році ІІ Всеукраїнський (ХІІІ Всекримський) конкурс учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Робота В. Чернишової «Донька Прометея»

Робота В. Чернишової «Донька Прометея»

До участі у І етапі конкурсу долучились понад 50 учнів професійно-технічних навчальних закладів Луганської області. На розгляд у відбірковому ІІ етапі були представлені 13 робіт.

Відбірковий етап змагання проводився у місті Полтаві 25 лютого 2017 року групою фахівців (членів журі кожної номінації), сформованою оргкомітетом Конкурсу.

 Вітаємо учениць Вищого професійного училища № 92 м. Сєвєродонецька  Грибенко Олену (ІІІ місце у номінації «Твір. Поезії») та  Чернишову Вероніку (ІІ місце у номінації «Малюнок»).

            Грибенко Олена, переможець конкурсу в номінації «Твір. Поезії»

Бажаємо нових звершень у наступних творчих змаганнях!