ВІТАЄМО КОЛЕГ З НАГОРОДОЮ!!!



27 грудня 2017 року в залі засідань облдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження кращих державних службовців області за результатами роботи в поточному році.

Голова облдержадміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Григорійович Гарбуз вручив заступнику директора Департаменту – начальнику управління освіти та науки Ткачовій Тетяні Миколаївні грамоту Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти і науки, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, сумлінну працю та високий професіоналізм.

Головний спеціаліст відділу професійної освіти та науки Курятнікова Ірина Юріївна була нагороджена листом подяки облдержадміністрації за активну громадянську позицію, високі професійні досягнення, значний особистий внесок у розвиток регіону та зразкове виконання службових обов’язків.

Колектив Департаменту освіти і науки радо вітає наших колег з відзнакою за професійні заслуги та високі особисті якості державного службовця. Висловлюючи щиру вдячність за плідну й натхненну працю, щиро бажаємо вам, Тетяна Миколаївно та Ірино Юріївно, успіхів, подальшого професійного розвитку та реалізації найсміливіших інноваційних ідей!