ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНИХ ТУРНІРІВ!!!



Жовтень традиційно підводить підсумки обласним турнірам на Луганщині, які проходили у стінах комунального закладу «Луганська обласна мала академія наук учнівської молоді». 6 жовтня 2018 року у трьох обласних турнірах: юних біологів, хіміків, та правознавців узяли участь 11 команд загальною кількістю 55 учнів з 13 провідних навчальних закладів міст Сєвєродонецька, Рубіжного та Біловодського, Старобільського районів Луганської області.

Учасники турнірів продемонстрували не тільки високий рівень знань, в оперування базовим програмовим матеріалом, знання законів, а й досконале володіння ораторським мистецтвом, і це є приємним фактом, бо завдання турнірів з року в рік стають більш складними та потребують від учнів ґрунтовних знань у різних галузях науки, включають питання не тільки на знання законів, правил, формул, а й вміння пов’язувати набуті теоретичні знання з практикою, аргументовано у відповідному форматі доводити свої переконання суперникам та членам журі.

Результатом цілеспрямованої роботи з обдарованими учнями, що ведеться в багатьох закладах Луганської області є значна кількість переможців на обласному рівні, а сааме – 9 команд посіли призові місця. Докладніше про результати турнірів. У обласному турнірі юних біологів І місце посіла команда Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа-колегіум Національного університету “Києво-Могилянська академія”, ІІ місце у команди об’єднаної територіальної громади м.Біловодськ, ІІІ місце виборола збірна команда Старобільського району. Найкращими у турнірі юних хіміків стали представники об’єднаної територіальної громади міста Біловодськ, вони посіли І місце, ІІ місце виборола команда середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 м. Сєвєродонецька, ІІІ місце – команда Середньої загальноосвітньої школи № 15 І-ІІІ ступенів м. Сєвєродонецька. У Рівному на Всеукраїнському турнірі від Луганської області виступить команда, що посіла І місце. Серед правознавців найвправнішими стали учні з міста Рубіжне (команда обласної очно-заочної школи) – І місце, ІІ-ми стали учасники команди Сєвєродонецького навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа-колегіум Національного університету “Києво-Могилянська академія”, ІІІ призове місце посіла команда з об’єднаної територіальної громади міста Біловодськ. Демонструвати свої неординарні здібності у правознавстві в м. Вінниця на Всеукраїнському рівні будуть представники комунального навчально-виховного комплексу «Рубіжанський ліцей». Бажаємо нашим делегаціям, що представлятимуть Луганську область у різних куточках нашої країни на Всеукраїнському рівні, отримати багато вражень від нових знайомств та спілкування з «колегами по цеху», нехай набутий у запальних турнірних боях досвід посприяє у виборі майбутньої професії. І нехай живе Турнір!