Вітаємо сєвєродонецьких перукарів з перемогою!



7 червня  2018 року Міжнародна організація «Клуб елітних перукарів» та Організація Б’юті  Чемпіонатів (АВС) у місті Дружківка Донецької області  вітала учасників відкритого туру Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу та нігтьової естетики.

Головна мета змагання – продемонструвати суспільству нову модель сучасних стандартів галузі сфери послуг та рівень підготовки її кадрів –  надихнула ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» узяти активну участь у конкурсі.

Змагання на Чемпіонаті  відбувалося у двох вікових категоріях: «майстри» та «юніори». Учні ліцею серед номінацій конкурсу обрали «Весільну зачіску» (учениця групи ІІІ курсу Шестакова Дар’я) «Молодіжне плетіння для дівчат» (учениця групи І курсу Панасенко Анна – керівником юних перукарок є майстер виробничого навчання Лисенко А.О.) та авторський макіяж «Smoky eyеs» (учениця  групи ІІІ курсу Заруцька Анна, керівник – майстер виробничого навчання Ломакіна Н.В.). На виконання завдань конкурсантам відводилось 40 хвилин. Роботи оцінювало незалежне високопрофесійне журі.

В усіх номінаціях сєвєродончанки отримали  перемогу – І місце!  Журі  відзначило їх високий  рівень виконання, професіоналізм та креативність. Учасниць та педагогів-керівників було нагороджено дипломами та кубками, а Заруцьку Анну було додатково відзначено в номінації «Кращий дебют».

Департамент освіти і науки облдержадміністрації щиро вітає колектив колектив ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» та учасників професійного змагання з перемогою та бажає не зупинятися на досягнутому, а сміливо крокувати вперед. Нехай Муза надихає вас на створення справжніх шедеврів, а Вдача приносить творчі перемоги.