В Луганській області відбувся другий етап пробного ЗНО



31 березня 2018 року учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання  виконували завдання сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов. 

На 11 пунктах тестування виконували пробні тести, практикувалися в заповненні бланків відповідей, вчилися ефективно розподіляти час на виконання робіт 1479 учасників (93,4% від кількості зареєстрованих на пробне ЗНО).  Кожен зареєстрований учасник мав можливість  скласти тест з одного навчального предмета.

Вперше тести з іноземних мов містили частину «Розуміння мови на слух», яка передбачала прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань.

Так само, як і після проведення тестування з української мови і літератури, учасники матимуть можливість отримати результат проходження пробного ЗНО онлайн. Для цього необхідно з 15:00 години 31 березня до 2 квітня включно внести відповіді з певного навчального предмета до сервісу «Визначити результати пробного ЗНО».

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку результатів, особи, які заповнили електронний бланк, зможуть з 6 квітня 2018 року.