В сучасній майстерні – сучасні технології



Державний навчальний заклад «Сєвєродонецький професійний ліцей» – один з провідних закладів професійно-технічної освіти Луганської області з підготовки кваліфікованих робітників сфери послуг. Саме на його базі  найчастіше проводяться обласні конкурси та цільові семінари з професій «перукар» і «кравець».

Одна з причин – той факт, що Сєвєродонецьк став обласним центром. Але є друга, й мабуть, більш важлива причина. Це те, що в Сєвєродонецькому професійному ліцеї відповідна до сучасних вимог   навчальна  майстерня перукарів, створена натхненним творчим педагогічним колективом на чолі з завідуючою майстернею Орлянко Наталією Владиславівною. Дуже важливу роль відіграють  щойно зроблені ремонтні роботи, за рахунок  обласного бюджету замінені вікна та  оновлені меблі.

Простора сучасна майстерня  відкриває нові горизонти: для ліцею – додаткові  надходження, для ліцеїстів – можливість  ознайомитися та випробувати сучасні виробничі технології, а також  одержати відповідні сертифікати або свідоцтва.

Нещодавно, 9 жовтня,  відбувся семінар «Сучасні напрямки та технології фарбування волосся на 2018 рік» сумісно з ТзОВ «Ексклюзив-Л».

24 жовтня 2017 року на базі навчального закладу центром  обслуговування «Лілея» в особі Онопрієнко Ірини Анатоіївни  був  проведений  черговий семінар на тему «Кератинове вирівнювання та відновлення волосся». Учасники семінару завжди мають  можливість дізнатися про  новинки  професійних  косметичних засобів для волосся, отримати певні теоретичні знання по за межами навчальної програми ліцею,  стати учасниками майстер-класу з інноваційних  технік і технологій по догляду за волоссям.

Тож, якщо Вам до вподоби процес створення й удосконалення людської краси, ласкаво просимо до Сєверодонецького професійного ліцею. Тут є висококваліфікований творчий педагогічний колектив і сучасна матеріальна база для опанування затребуваних на ринку праці робітничих професій.