Галерея заходів Біловодського району



1Перебування вчителя початкових класів Хмелиськівської ЗОШ І-ІІ ст.. Підволочиського району Тернопільської області Кузняк Лілії Федорівни.

07.11.2016р.  Біловодська ЗОШ І-ІІІ ст. ЗУСТРІЧ ГОСТІ З ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ. Знайомство зі школою.2

08.11.2016р. Біловодська ЗОШ І-ІІІ ст. Відвідування уроків математики, літературного читання,природознавства та свято до Дня української мови та писемності «Дзвенить струмочком рідна мова».

З метою ознайомлення з досвідом роботи вчителів початкової школи, знайомства з дітьми для  подальшого  проведення уроку в 1-А класі в рамках Угоди про співробітництво із Луганською, Тернопільською і Львівською областями професійного та культурного обміну  «Змінемо країну  разом» вчитель початкових класів  з Тернопільщини Лілія Федорівна Кузняк відвідала  уроки  математики (1-А кл. вчитель Аксьонова О.А.), літературного читання (2-Б кл. вчитель  Донцова О.В.),  природознавства (3-Б кл. вчитель Хаблак Н.М.)  та свято до Дня української мови та писемності «Дзвенить струмочком рідна мова», які провели вчителі 4-их класів Білик С.І. та Дехтярьова Н.В. Після  закінчення заходів в тісному колі на засіданні методичного об’єднання вчителів початкових класів під час  «круглого столу»  обговорювалися питання реформування початкової школи,  успіхи   та труднощі,  які виникають в повсякденному бутті вчителів початкової ланки.

Відвідування уроку математики.

3Відвідування уроку літературного читання. 4Відвідування уроку природознавства. 5Свято до Дня української мови та писемності «Дзвенить струмочком рідна мова». 67