Галерея заходів Марківського району



110 листопада  Марківська гімназія вітала педагогів із Львівщини і Тернопільщини. Зі словами вітання до колег звернувся директор навчального закладу Єфіменко Лариса Анатоліївна. Учні гімназії зустріли дорогих гостей у веселому «Дружньому колі».

Педагоги відвідали в 2-А класі урок природознавства за темою: «Чому восени добре ростуть гриби?»,  стали учасниками засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів.

4Програма семінару була насиченою і продуктивною: директор гімназії Єфіменко Л.А. презентувала роботу педколективу і учнівської спільноти. Керівник методичного об’єднання Колодько С.А. ознайомила  з особливостями роботи вчителів початкових класів Марківської гімназії,  Косенко В.М.   розповіла про методику організації, проведення та захисту проектів з теми «Здоров’язберігаючі технології»   Зустріч була теплою. 10

На завершення плідної роботи, гостям було запропоновано стати учасниками заняття з арт-терапії, яке провела соціальний педагог гімназії Солоп І.Б. Знайомство з навчальним закладом завершилося екскурсією до музею історії Марківської гімназії. Ця зустріч в котрий раз підтвердила, що всі ми – і вчителі східної України, і вчителі західної України – єдині в своєму покликанні: плекати майбутнє своєї країни.