Галерея заходів м. Рубіжне



17 листопада 2016 р. Знайомство з педагогічними колективами і системою роботи Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4  та комунального дошкільного навчального закладу №6 «Яблучко».

7 листопада вчителів Західної України радо вітали педагоги Рубіжанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 та дошкільного навчального закладу №6 «Яблучко». Програма зустрічі була цікавою і насиченою. Гості познайомилися з педагогічним колективом школи. Директор школи Кривущенко Т.О. презентувала гостям  систему навчально-виховної роботи закладу. Завідувач шкільної бібліотеки Самойленко С.П. провела з гостями  майстер-клас. Вчителі із задоволенням працювали над виготовленням виробів із природних матеріалів та солоного тіста, які вони повезуть із собою додому. Ці сувеніри стануть доброю згадкою про час, проведений на Луганщині. Вчителям пройшли вулицями мікрорайону, прогулялися парком. Гості познайомилися з вихователями  дитячого садочка №6 «Яблучко». Завідувач Жигаліна Г.І. і методист Бондаренко С.І. розповіли про історію створення, традиції, систему роботи з дошкільнятами у  закладі,  представили фільм про роботу ДНЗ.

8 листопада 2016 р. Відвідування Рубіжанської дитячої школи мистецтв

8 листопада педагоги Львівської і Тернопільської областей відвідали з екскурсією Рубіжанську дитячу школу мистецтв. Ганшина О.А., директор ДШМ, радо зустріла гостей. Вона провела їх по класах, де в цей час проходили заняття з дітьми. Гості побачили уроки балетного, хореографічного та образотворчого мистецтв, вокалу, гри на музичних інструментах, репетиції дитячого хору.

2

Викладачі образотворчого мистецтва школи провели для гостей майстер-клас з виготовлення листівки «Моя країна – Україна».

9 листопада 2016 р.    Перегляд літературно-музичної вистави «Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і п’янить» (Рубіжанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №10)

9 листопада у День української писемності і мови колектив педагогів і учнів Рубіжанської  спеціалізованої  школи І-ІІІ ступенів №10 (директор Морозко С.Є.) підготували святкову літературно-музичну виставу «Бринить, співає наша мова, чарує, тішить і п’янить», на яку запросили педагогів – гостей нашого міста.

3

Лейтмотивом усіх виступів – пісень, віршів, презентації – стала тема любові до своєї країни, поваги до її славного історичного минулого, до української писемності і мови.  У рамках заходу відбулося відкриття ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

4

По  закінченні заходу заступник директора з виховної роботи СШ№10 Дьячкова О.О. провела з педагогами екскурсію школою. Привітала гостей завідувач шкільної бібліотеки Цегельник Г.В., представила ім виставку літератури «Сторінками історії  рідного краю».  Гості побували у класних кімнатах, кабінетах хімії, фізики, біології, інформатики, на занятті гуртка «Умілі ручки», переглянули виставки «Осіннє диво», «Світ очима дитини», «Рідна мова калинова», експозиції малюнків і робіт дитячої творчості, виконані у різних оригінальних техніках.

5

10 листопада 2016 р.    Екскурсія на виробництво Рубіжанський картонно-тарний комбінат.

10 листопада педагоги Львівщини і Тернопільщини побували на виробництві Рубіжанський картонно-тарний комбінат, який є найбільшим у нашій країні виробником паперу, гофрованого картону і гофротари для харчової та промислової продукції підприємств – вітчизняних і зарубіжних виробників.

6

Гості були приємно здивовані масштабами виробництва, високим рівнем комп’ютеризації і автоматизації усіх ланок виробничого процесу, екологічною спрямованістю і системою контролю якості готової продукції. Велику зацікавленість у них викликали процеси виробництва картону, гофрокартону і виробів з нього, роботи майстрів цеха високохудожньої упаковки.

11 листопада 2016 р.   Зустріч з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником військово-цивільної адміністрації Гарбузом Ю.Г. делегації вчителів із Тернопільщини та Львівщини  в рамках Угоди про співробітництво за проектом «Змінимо країну разом». Поїздка до міста  Попасна Луганської області.

Обмін педагогічним і культурним досвідом між учителями східних та західних областей триває. Всеукраїнський освітній проект “Змінимо країну разом!” є важливою складовою формування єдиного духовно-культурного простору України. 7

Приємно чути схвальні відгуки від освітян, які завдяки цьому обміну відкрили для себе Східну Україну. Через професійну комунікацію, коли людей об’єднує спільна справа, досягти порозуміння в усіх інших сферах життя набагато простіше. 11 листопада наші гості – вчителі зі Львівщини і Тернопільщини – у місті Сєвєродонецьку зустрілися з Юрієм Гарбузом, головою Луганської військово-цівільної адміністрації.

8

Вони побачили життя Луганщини зсередини, побували з візитом у місті Попасна, зустрілися з українськими військовими, багато з яких є уродженцями західних областей нашої країни.

9

12 листопада 2016 р. Перегляд вистави Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру «За двома зайцями»

12 листопада педагоги Львівщини і Тернопільщини разом із педагогами Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 стали глядачами вистави Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру – комедії «За двома зайцями».

10Усім дуже сподобалася майстерна гра акторів, особливий національний колорит та оригінальність постановки. Глядачі аплодували артистам стоячі.

11