Галерея заходів Рубіжанської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату



19.12.16 р. День святого Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят. Кожна дитинка сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає.

Завітав Святий Миколай і до учнів нашої школи. Приніс не тільки багато втіхи, радощів, подарунків, але й допоміг перешкодити злим витівкам Чортика  та розвіяв чари Снігової королеви. Театралізоване дійство, яке створили учні на сцені актової зали, захопило усіх глядачів і перенесло у світ казки. Чудові костюми, прекрасні пісні та хореографічні виступи доповнювали таїнство свята.

У цей день завітали до учнів школи-інтернату гості: інспектори поліції Рубіжанського відділку поліції Головного управління національної поліції в Луганській області, спеціалісти Рубіжанського міського центру зайнятості та  волонтери.

19.12.16 р. Вихованці школи-інтернату відвідали прем`єру новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая», що відбулася в обласному музичному училищі ім. С. С. Прокоф`єва. Дивовижну пригодницьку історію дітям Луганщини подарував  голова Луганської обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз у виконанні артистів Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Учні початкових класів до новорічних та різдвяних свят випустили стіннівки.

22.12.16 р. Для учнів 5-10 класів був проведений новорічний вечір «Снігова круговерть». Пригоди героїв комп`ютерної гри захопила глядачів з перших хвилин. Вони були активними учасниками казкового дійства, допомагали долати перешкоди на порталах гри. Жартівливі хореографічні композиції, веселі новорічні пісні протягом вечора підтримували у школярів позитивний настрій, зробили новорічне дійство видовищним і святковим.

23.12.16 р. У школі-інтернаті відбувся новорічний ранок для учнів початкових класів. Феєрія музичних номерів, талановита гра маленьких акторів, прекрасні новорічні костюми створили неповторну атмосферу чудового свята. З побажаннями щасливого Нового року та подарунками (іграшки, спортивний інвентар та солодощі для кожного вихованця) завітали на свято і представники Управління патрульної поліції в м. Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Рубіжанська волонтерка Юлія Носарєва завітала до учнів школи-інтернату та передала у подарунок прапор від бійців 14 ОМБР. Учні запросили волонтерку на театралізоване свято до Дня Святого Миколая та передали воїнам АТО новорічні та різдвяні листівки виготовлені власноруч.

Юні волонтери 5-10 класів напередодні новорічних та різдвяних свят провели акцію «Я – волонтер» та привітали зі святами ветеранів педагогічної праці, ветеранів Другої світової війни та ветеранів АТО.