Герої не вмирають – військові ліцеїсти вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні



Події лютого 2014 року назавжди увійшли в історію нашого народу, як символ незламної волі та невпинного прагнення до свободи та демократичних цінностей.  В цей день військові ліцеїсти  вже традиційно провели низку заходів, присвячених вшануванню пам’яті  Героїв Небесної Сотні.

 20 лютого 2019 року на ранковому шикуванні  особового складу під час ритуалу підйому Державного Прапору України ліцеїсти згадали про події п’ятирічної давнини та приспустили Прапор.

О 9 годині ранку група ліцеїстів 1 курсу прийняла участь у  пам’ятних заходах  Кремінського  району та міста Кремінна та покладанні квітів на Алеї пам’яті павшим героям .

З особовим складом ліцею, у відповідності до плану виховної роботи, була проведена виховна година  «Герої не вмирають», під час якої усі присутні ще раз згадали про ті трагічні та героїчні події п’ятирічної давності. У холі ліцею розгорнули тематичну експозицію, присвячену тим подіям та  загиблим на Майдані Героям.

Напередодні всі навчальні групи ліцею прийняли активну участь у виготовлені паперових білих янголів. Ця робота супроводжувалась висвітлюванням  подій 18-20 лютого 2014 року через радіомережу ліцею.

Після закінчення виховної години весь особовий склад ліцею долучився до традиційної тихої акції «Ангели пам’яті», розвішуючи білих паперових ангелів, як символи душ Героїв Небесної Сотні, на імпровізованій ліцейській Алеї Пам’яті з молодих туй. Під мелодію легендарної пісні «Плине кача» ліцеїсти схилили голови та вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання.