Говерла єднає Україну!



На виконання Плану заходів з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України, затвердженого розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації-Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Луганський обласний центр дитячо-юнацького туризму і краєзнавства з 14 по 23 серпня поточного року у Івано-Франківській області проводять обласний семінар-практикум з підготовки керівників туристських спортивних походів (І-ІІ категорій складності) зі сходженням на вершину Говерла з прапором Луганської області «Говерла єднає Україну!» до 30-ї річниці незалежності України. У заході беруть участь 23 педагоги та представники громадськості Луганщини.

Сьогодні Говерла – це символ державності України, символ єднання українців з усього світу. Саме тому до 30-ї річниці незалежності України заплановано підняття прапору Луганської області на вершину Говерла, як символу єдності Луганщини з усією Україною.

Також програмою заходу передбачено ознайомлення педагогів з пішохідними маршрутами в Українських Карпатах, з природними, історичними та культурними об’єктами та пам’ятками Івано-Франківщини з метою підготовки керівників туристських спортивних походів до подорожей Карпатами з учнівською молоддю Луганщини.

УКРАЇНА – ЄДИНА! ЛУГАНЩИНА – ЦЕ УКРАЇНА!