Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій ГАЙДАЙ на початку нового навчального року відкрив у Луганському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» новий спортивний комплекс



На урочистостях з нагоди початку нового навчального року до військового ліцею завітали голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій ГАЙДАЙ та заступниця голови із соціальних та гуманітарних питань Катерина БЕЗГИНСЬКА.  

Святковий настрій було підсилено тим, що керівник області також взяв участь в урочистому  відкритті нового спортивного комплексу ліцею. Разом з Сергієм ГАЙДАЄМ  символічну стрічку перерізали начальник ліцею полковник Валерій ЄМБАКОВ та багаторазовий переможець обласних змагань з гирьового спорту ліцеїст другого курсу Владислав ІВАНЮЧЕНКО. Для ліцеїстів та всієї молоді Кремінщини відкрили футбольне поле з штучним покриттям, волейбольний та баскетбольний майданчик, два тенісних корти, стрілецький тир, гімнастичне містечко та військову смугу перешкод.

Завершилось свято традиційним ритуалом вручення ліцейських погонів ліцеїстам першокурсникам. Під час свого виступу начальник ліцею полковник Валерій ЄМБАКОВ доповів керівникові Луганської області, що у 2020 році дев’яносто два відсотки випускників ліцею вступили до вищіх навчальних закладів Міністерства оборони та інших силових структур України.

Сергій ГАЙДАЙ привітав усіх з початком навчального року та висловив впевненість, що військові ліцеїсти продовжать традиції своїх старших товаришів та стануть у майбутньому достойними захисниками рідної України.