Група дітей з Луганської області відправились на відпочинок до Івано-Франківщини



На запрошення Злученого Українського Американського Допомогового Комітету в Україні 04 червня 2017 року група (91 дитина та 9 супроводжуючих) відправилася на відпочинок до заміського оздоровчого табору «Опілля» у селищі Добринів Рогатинського району Івано-Франківської області.

На залізничному вокзалі міста Лисичанська їх проводжали заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту освіти і науки ОДА Юрій Стецюк.

До складу групи увійшли діти з 7 до 16 років Троїцького, Біловодського, Білокуракинського, Кремінського, Новопсковського, Старобільського, Марківського районів, Чмирівської ОТГ та міста Сєвєродонецька. Це діти з вимушено переселених сімей, діти учасників АТО, переможці обласних та Всеукраїнських етапів предметних учнівських олімпіад і творчих конкурсів.

Табірна зміна триватиме 14 днів. Для дітей будуть забезпечені комфортні умови проживання, чотириразове харчування, організовані пізнавальні екскурсії до Львова та Івано-Франківська, туристичні походи та різноманітні виховні й розважальні заходи.

А вже 5 червня представники Злученого Українського Американського Допомогового Комітету організують для дітей Луганщини оглядову екскурсію: знайомство з унікальними місцями, пам’ятками історії, сьогоденням Києва.

Вітаємо дітей та їх батьків з початком яскравого літнього відпочинку. Нехай «Опілля» стане незабутньою чудовою казкою у вашому житті, яка додасть енергії, здоров’я та незабутніх вражень.