Гуманітарна допомога учням Міловського району



Останнім часом ми все частіше і частіше задумуємося над такими поняттями як доброта, милосердя, благодійність… І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони, як маячки, світять  тим, хто чекає допомоги.

У вересні 2015 року учні загальноосвітніх шкіл Міловського району Луганської області отримали шкільне приладдя від дітей загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Сальник Калинівського району Вінницької області, студентів технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету, дітей загальноосвітньої школи №304 міста Києва та зошити з друкованою основою видавництва «Мандрівець». Радощам та хвилюванням не було меж! В нашому районі навчаються багато дітей, які прибули із тимчасово окупованої території, де проходять бойові дії. Ці діти потребують особливої повсякденної уваги, чуйності, теплоти. Шкільне приладдя для них – не просто матеріальні цінності, а й розуміння того, що вони не залишаються наодинці з бідою. Увага та теплота наших колег засвідчує єдність нашого народу, дружбу та взаємопідтримку наймолодших громадян України.

Ми високо цінуємо цей благородний вчинок!

Бажаємо всім педагогам України щастя, миру, любові!

Ми вдячні всім добродійникам за відкриті серця. Нехай Господь дарує їм міцне здоров’я та благословення у здійсненні їхніх намірів.      

Земний уклін всім за допомогу !