День захисника України відзначили у Луганському обласному кадетському корпусі



img_1109Вихованців Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», що знаходиться у Кремінній, з Днем захисника України тепло привітали голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, його заступник з питань безпеки та громадського порядку Юрій Клименко, директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк, керівництво Кремінського району, представники громадських організацій, учасники Антитерористичної операції.

Юрій Гарбуз поздоровив юнаків зі святом та наголосив про свою впевненість у тому, що ліцеїсти стануть достойними захисниками незалежної України. Керівник області подарував ліцею ікону Божої Матері та мультимедійну дошку. img_1103Гості ознайомились з умовами навчання та побуту у Кадетському корпусі, заслухали перспективний план розвитку навчального закладу, який доповів начальник ліцею полковник Валерій Ємбаков.

img_1149Під час відвідання навчального закладу директор Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк поспілкувався з ліцеїстами – першокурсниками, поцікавився їх ставленням до військової справи та побажав успіхів у навчанні.