День здоров’я – це здорово!



15.09.2017 року у ВПУ № 92 пройшло свято молодості, спорту, творчості – День здоров’я. Усі першокурсники взяли участь у такому знаковому заході, бо вибраний актив груп доводив свої організаторські здібності, а спортсмени і артисти – свою спритність, креативність і почуття команди, тобто всі хотіли довести, що вони найкращі!  

О 8-й годині відбулася лінійка, де учасники Дня здоров’я почули слова підтримки і побажання успіхів від керівництва училища і поспішили оформляти свої куточки біля футбольного поля. До цього конкурсу всі учасники підійшли творчо. Були використані одні й ті ж атрибути (плакати, рушники, квіти, калину, осінні овочі), але кожний куточок був затишний і гостинний.

У цей же час на спортивному майданчику проходили командні змагання з міні-футболу, волейболу, веселих забіги, перетягування канату. У всіх учасників була жага до перемоги, але перемогла дружба!

Окрасою свята став концерт учасників художньої самодіяльності учнів І курсу.

Проведення Дня здоров’я – це не тільки пропаганда здорового способу життя та популяризація фізичної культури та спорту, а й виховання у молодого покоління почуття дружби, єдності й патріотизму.