День Святого Миколая в Департаменті освіти і науки Луганської облдержадміністрації



19 грудня 2016 року в рамках новорічного проекту «Зустріч з обдарованими та талановитими дітьми у навчанні, спорті, мистецтві та дітьми, батьки яких загинули під час проведення АТО»  директор  Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Юрій Стецюк привітав  з Днем Святого Миколая 15 обдарованих у навчанні  дітей загальноосвітніх навчальних закладів міст та районів Луганської області.

Зустріч пройшла у невимушеній святковій атмосфері. Діти поділилися із очільником освітянської галузі області своїми мріями та сподіваннями на майбутнє. Родзинкою свята стала гра «15 таємниць директора Департаменту», під час якої кожна дитина могла поставити Ю. Стецюку будь-яке питання.

Подарунком від учениця Валуйської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Станично-Луганського району Сичової Анастасії став авторський вірш, в якому дівчина поділилася своїми роздумами про події в Україні та  висловила надію на допомогу Святого Миколая у єднанні Сходу і Заходу заради  миру і щасливого майбутнього дітей.

Солодкі подарунки та книжки  для учасників святкової зустрічі надані Злученим Українським Американським Допомоговим Комітетом в особі Президента ЗУАДКУ доктора Лариси Кий.

Частував учасників зустрічі приватний підприємець  із м.Сєвєродонецька Шевченко Володимир Іванович.

Новорічні зустрічі в Департаменті освіти і науки триватимуть до  19 січня 2017 року.